Du har 0 vare i kurven
23c67e9aed
SettingsManage template
Logg inn X

Onsdag den 11. mai 2016

Johan H. Andresen

Johan H. Andresen er eier av industri- og finanskonsernet Ferd Konsernet har et omfattende engasjement innenfor sosialt entreprenørskap, og Seema er en av deres porteføljebedrifter.

Silvija Seres

Seres er styremedlem i Nordea, Academedia, The North Alliance, Simula Research Laboratory og Enoro. Hun har bakgrunn som leder i Fast Search & Transfer og Microsoft. I tillegg til styrevervene er Seres partner i TechnoRocks.

Loveleen Rihel Brenna

Brenna er forretningsutvikler og daglig leder i Seema AS. Hun har tidligere vært leder for Foreldre-utvalget for grunnopplæringen og ledet Kvinnepanelet for Barne-, likestillings- og inkluderings-departementet.

Tonje Sandberg

Sandberg er administrerende direktør i Accenture Norge. Sandberg har de siste tre årene vært leder for virksomhetsområdet helse- og offentlig sektor på norsk nivå, samt nordisk leder på helsefronten i Accenture.

Vibeke Hammer Madsen

Madsen er administrerende direktør i Hovedorganisasjonen Virke. Madsen kom til Virke i 2002 fra PA Consulting Group, hvor hun var partner og ansvarlig for området «People, Organisation & Change». Før dette var Madsen direktør i Statoil Marketing med ansvar for Business Support og flere omstillingsprosjekter.

Olav Haraldseid

Olav Haraldseid er daglig leder i Beste Praksis HR. Tidligere har han vært HR-direktør i Norges Gruppen og personaldirektør i Statoil ASA innenfor forretnings-området naturgass. Han har erfaring som HR-direktør i Statoil Energi- og Detaljhandel Europa og er tidligere kåret som beste foredragsholder avAnnonsørforeningen.

Geir Lippestad

Lippestad er byråd for næring og eierskap i Oslo. Lippestad har tidligere vært forsvarsadvokat, nestleder i Nordstrand Arbeiderparti, generalsekretær i Hørselshemmedes Landsforbund og styreleder i Universell Utforming. Lippestad er nå styreleder i Tankesmien Agenda, Sykehusklovnene og Chat Noir.


Trond Riiber Knudsen

Trond Riiber Knudsen er styre-formann og administrerende direktør i TRK Group AS. Et Oslo basert investerings- og rådgivings-selskap fokusert på aktivt eierskap innen nye teknologier, profesjonell tjenesteyting og nye afrikanske tilvekst-markeder. Trond er tidligere seniorparner i McKinsey og var global leder i 23 år.

Jan-Erik Narvesen

Jan-Erik Narvesen er HR-direktør i Hennig-Olsen Is. Han har over 20 års erfaring innen personaladministrasjon, ledelse og organisasjonsutvikling. Som leder er han opptatt av tilstedeværelse, lederen som en tydelig rollemodell og hvordan man tar vare på enkeltmennesket i et fellesskap.

Sigrun Vågeng

Sigrun Vågeng er administrerende direktør i NAV. Hun kom til Nav fra Kommunesektorens interesse- og arbeidsgiverorganisasjon i Norge, KS, hvor hun var administrerende direktør. Før dette var hun direktør i Norges Hotell- og Restaurantforbund og vært direktør i NHO.

Sissel Sare

Sissel Sare er seksjonssjef for HR i Skatteetaten. Hun har erfaring fra linjeledelse og som HR direktør i  flere store virksomheter i privat sektor. Hun er engasjert i mangfoldsledelse fordi arbeidslivet  trenger ledelse som er tilpasset en global virkelighet, nye generasjoner og et sammensatt samfunn.

Tor Madsen

Tor Madsen har i mer enn 25 år hatt forskjellige kommersielle stillinger i store norske energiselskaper. For tiden leder han en enhet i Statkraft som operasjonaliserer nordiske kraftkontrakter, og som er en vesentlig del av selskapets verdikjede.

Nabeela Qureshi

Nabeela er produktkoordinator Staples Norway AS, og er utdannet Siviløkonom med spesialisering i energi økonomi. Hun er deltaker i Seema sitt talentprogram og VS-Humentor.

 

 

 

 

 


 

Seema AS
Kongens gate 2
0153 Oslo
Om Seema
Talentutvikling
Mangfoldsledelse
Facebook
LinkedIn
Twitter
E-post: post@seema.no
Telefon : +47 954 23 692
Kontortid: man-tor: 09.00–15.00